Login

Werken bij Europa Ziekenhuizen

De Europa Ziekenhuizen als werkgever

Bij de Europa Ziekenhuizen komt u terecht in een kwaliteitsvolle werkomgeving met een moderne infrastructuur. Samen met 2000 collega’s maakt u het mogelijk om in onze ziekenhuizen een totaal van 716 erkende bedden en 200 “one day” bedden aan te bieden, verdeeld over onze twee sites: St-Elisabeth in Ukkel en St-Michiel in Etterbeek. Onze competente en efficiënte teams hanteren een multidisciplinaire aanpak van de zorgverlening, waarin welzijn en comfort van elke patiënt centraal staat.

Dit verwezenlijken wij vanuit onze 3 waarden: Excellence – Team Spirit – Game Changer

De Europa Ziekenhuizen zijn steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde medewerkers. Als personeelslid van onze ziekenhuizen kan u naast een uitstekende infrastructuur ook genieten van een onthaaldag en permanente vormingen. Verder bieden wij heel wat flexibiliteit aan ten opzichte van deeltijds werk en wordt er toegezien op een goed evenwicht tussen werk en privé. Daarnaast kan u beroep doen op voordeeltarieven bij zorgverlening en op onze bedrijfsrestaurants aan prima prijzen. De Europa Ziekenhuizen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer waarbij er eveneens kosten worden terugbetaald. Tot slot wordt ook uw relevante ervaring mee opgenomen in uw anciënniteit en verkrijgt u 1 dag anciënniteitsverlof per 5 gewerkte jaren.

Verpleegkundig en paramedisch personeel

Wij bieden een uitgebreid opleidingspakket met interne en externe vorming en een onthaalweek voor nieuwe medewerkers aan. De Europa Ziekenhuizen ondersteunen volledig het behoud van uw beroepstitels en andere verplicht te volgen opleidingen betreffende uw kwalificaties. Verder kunnen er tevens gratis taalcursussen Frans of Nederlands worden gevolgd.
De Europa Ziekenhuizen respecteren niet alleen alle afspraken betreffende premies en dergelijke met de sector, voor een aantal prestaties overstijgen we deze:
- Nachtwerk (maandag tot vrijdag): +35%
- Zaterdag: +35% overdag en + 50% ’s nachts
- Zondag: +75% overdag en +80% ’s nachts

Wij nodigen u alvast uit om onze vacatures te ontdekken of spontaan te solliciteren en u op deze manier binnenkort te mogen verwelkomen als nieuwe medewerker!
Vacatures in de kijker
Ziekenhuis: St-Michiel & St-Elisabeth
Ziekenhuis: St-Elisabeth
Ste-Elisabeth

 

Europa Ziekhuizen
Ste-Elisabeth

 

Europa Ziekenhuizen
St-Michel

 

Europa Ziekenhuizen
St-Michel